Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Risico's nooit 100% uit te sluiten
Nogal wat ondernemers zien risicomanagement als een ingewikkelde en dure aangelegenheid, dat uiteindelijk toch weinig oplevert. Hoe kunt u risicobeheer vereenvoudigen en kiezen welke maatregelen u treft?
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Winsemius & Molenaar inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Winsemius & Molenaar heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Winsemius & Molenaar , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Winsemius & Molenaar vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 013 - 5284531 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Eindhoven


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.