Kwaliteitswaarborgen
  Erkend Financieel Adviseur
De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma's, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.
https://www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl
  Registeradviseur in AssurantiŽn
De doelstelling van de Erkenningsregeling voor de Registeradviseur in AssurantiŽn is om de kwaliteit van de dienstverlening transparanter te maken en de klant een garantie voor deskundigheid te bieden. Een Registeradviseur in AssurantiŽn hecht veel waarde aan vakbekwaamheid en de kwaliteit van de dienstverlening.
https://www.raia.nl
  Autoriteit FinanciŽle Markten
De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiŽle adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiŽle diensten.
https://www.afm.nl
  Kifid
Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zťťr serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website.
https://www.kifid.nl