De goedkoopste zorgverzekering - en de beste!
Kosten COVID-19-behandeling in Duitsland vergoed
Sommige mensen die ziek zijn als gevolg van het coronavirus worden in Duitsland behandeld. De kosten hiervan worden gelukkig vergoed door Nederlandse zorgverzekeraars.
Lees meer...

De goedkoopste zorgverzekering is niet per definitie voor iedereen de beste zorgverzekering. Want de behoefte aan zorg verschilt van mens tot mens. Winsemius & Molenaar zorgt ervoor dat u een betaalbare zorgverzekering vindt die de zorg dekt die ú nodig heeft.

Wat u moet weten bij het vinden van de goedkoopste zorgverzekering

Wilt u ook de goedkoopste zorgverzekering die de zorg vergoedt die u nodig heeft? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs.

Bespaar premie door vergelijken zorgverzekeringen
Het vergelijken van zorgverzekeringen is aantrekkelijk: welke aanbieder biedt u de beste dekking tegen de beste premie? Maar hoe vindt u die ene goede verzekering in het enorme aanbod van zorgverzekeringen? Wij vergelijken dagelijks zorgverzekeringen en kunnen u snel laten zien hoe u kunt besparen op uw premie. Besluit u om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering? Maak dan gebruik van onze gratis overstapservice! Bel 013 - 5284531 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Eindhoven.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.